MENUER

FORRETTER

 

Rejecocktail

Med salat, dressing, dild, citron 39 kr

 

Carpaccio

Hjemmelavet carpaccio af oksemørbrad serveres med hjemmelavet pesto, trøffelolie, ruccola, salt og peber 49 kr

 

Indbagte rejer

Serveres med salat og thousand island dressing 65 kr

 

1/2 Hummer

Med salat, dressing, dild og citron 65 kr

 

Skaldyrsterrin

Hjemmelavet skaldyrsterrin med jomfruhummer 49 kr

 

(Ovenstående forretter serveres med flute og smør)

 

 

 

HOVEDRETTER

 

Burger 99 kr

Hjemmehakket oksekødsburger med bolle fra det lokale rustik bageri, hjemmelavet relish samt ost, bacon, salat, tomat.

 

Græsk Hakkebøf 89 kr

Hjemmehakket oksekød med fetaost serveres med hjemmelavet tzatziki.

 

Spareribs 119 kr

Kamben med hjemmelavet barbeque marinade serveres med hjemmelavet coleslaw.

 

Marineret kyllingebryst 89 kr

2 stykker marineret kyllingebryst serveres med tomat salsa eller bearnaisesauce.

 

Rødspættefilet 79 kr

Paneret rødspættefilet med salat

 

(Ovenstående hovedretter serveres med valgfri kartoffel og dip)

 

 

T-bone steak 199 kr

450 gram flammegrillet t-bone steak.

 

Oksemørbrad 159 kr

200 gram flammegrillet oksemørbrad

 

Højreb 149 kr

300 gram flammegrillet oksehøjreb

 

Stykker af oksemørbrad 149 kr

Lynstegte stykker af oksemørbrad med krydderurter (serveres meget rødt)

 

(Ovenstående hovedretter serveres med en grillet tomat, salat, valgfri kartoffel samt sovs og dip)

 

 

Mexikaner steak 149 kr

250 gram kalvefilet serveret med mexikaner sauce, nachos, syltede chilier, chilismør, jalapeño

 

Farmersteak 99 kr

200 gram oksetyndsteg.

 

Herefordsteak 119 kr

200 gram oksefilet.

 

Ladysteak 99 kr

160 gram kalvefilet.

 

Laksefilet 149 kr

200 gram flammegrillet laksefilet med hummersauce.

 

(Ovenstående hovedretter serveres med valgfri kartoffel samt sovs og dip)

 

 

 

3-RETTERS MENU

 

Søndag til torsdag fra kl. 20:00 – 22:00 tilbyder vi en 3-retters menu for kun 199 kr

 

Vælg mellem følgende:

Forret: rejecocktail, skaldyrsterrin, eller oksecarpaccio

Hovedret: flammegrillet oksehøjreb 250 gram, eller kalvefilet 200 gram

Dessert: frit valgt af alle desserter

 

 

 

BØRNEMENU (under 12 år)

 

Kyllingelår med pommes frites samt dyppelse 49 kr

Kyllinge Nuggets med pommes frites samt dyppelse 49 kr

Rødspættefilet med pommes frites samt dyppelse 49 kr

Frikadeller med pommes frites samt dyppelse 49 kr

Hjemmelavet lasagne 49 kr

 

 

 

DESSERTER

 

Hjemmelavet pandekage

Med vaniljeis, nøddeflager og chokolade sauce eller hindbærsyltetøj 19 kr

 

IS

Vaniljeis med chokoladesauce, flødeskum, nøddeflager og chokoladevafler 25 kr

 

Hjemmelavet tiramisu

Italiensk dessert 39 kr

 

Hjemmelavet æblekage

Med hjemmelavet vaniljesauce og vaniljeis 39 kr

 

Hjemmelavet chokolademousse

Med flødeskum 39 kr

 

Hjemmelavet crème brûlée

Fransk dessert 39 kr

 

Friturestegt Camembert

Serveres med solbærsyltetøj, flute og smør 39 kr

 

 

 

EKSTRA

 

Bagt kartoffel med smør 10 kr

Pommes frites 10 kr

Flute med smør 10 kr

Flødekartofler 25 kr

Salatskål 25 kr

Bearnaise eller pebersauce 10 kr

Thousand island eller cremefraiche dressing 5 kr

Mayonnaise, chilimayonnaise, ketchup eller remoulade 5 kr

Smør eller hvidløgssmør 5 kr

Flødeskum, syltetøj eller chokoladesauce 5 kr

 

 

Åbningstider: Mandag – Søndag kl. 17.00 – 22.00 / Arrangementer efter aftale.

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.